Analýza marketingové komunikace City Partner Hotel Atos na sociálních sítích - Pípal, Jan (2016)
Bakalářská práce se věnuje marketingové komunikaci hotelů v prostředí sociálních sítí. Teoretická část popisuje sociální sítě a marketingovou komunikaci na nich. Dále charakterizuje nejvyužívanější a pro hotel nejdůležitější sociální sítě současnosti a jejich marketingové využití. Praktická část se zabývá analýzou aktivit prováděných na sociálních sítích hotelem Atos a jeho konkurenty, které jsou následně porovnány s hotely nejvyšší kategorie. Na základě analýzy jsou pak formulována doporučení a návrhy na co nejefektivnější využívání marketingové komunikace na sociálních sítích v podání definované kategorie hotelů.