Hodnocení veřejných zakázek - Vorotnikov, Kirill (2016)
Cílem této práce je srovnání možností hodnocení nabídek, tak jak to umožňuje právní úprava. Hlavní otázkou, kterou si pokládám je, zda je výhodnější a hospodárnější hodnotit zakázky pouze na základě kritéria nejnižší ceny nebo je spíše žádoucí volit více kritérií, jedním ze kterých je cena. Zpočátku se věnuji právní úpravě samotné, zejména jejímu znění a její interpretaci. Dále se zabývám důsledky, které přinese zákon o zadávacích řízeních. Nechybí ani analýza vzorku veřejných zakázek s důrazem na hodnotící kritéria pro výběr nejvýhodnější nabídky.