Hodnocení veřejných zakázek - Vorotnikov, Kirill; Štěpánek, Petr; Neděla, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem této práce je srovnání možností hodnocení nabídek, tak jak to umožňuje právní úprava. Hlavní otázkou, kterou si pokládám je, zda je výhodnější a hospodárnější hodnotit zakázky pouze na základě kritéria nejnižší ceny nebo je spíše žádoucí volit více kritérií, jedním ze kterých je cena. Zpočátku se věnuji právní úpravě samotné, zejména jejímu znění a její interpretaci. Dále se zabývám důsledky, které přinese zákon o zadávacích řízeních. Nechybí ani analýza vzorku veřejných zakázek s důrazem na hodnotící kritéria pro výběr nejvýhodnější nabídky.
Vedoucí práce: Petr Štěpánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses