Analýza propagace e-shopů úzkého segmentu zaměření - Budíková, Michaela (2016)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou propagací e-shopů úzkého segmentu zaměření na sociálních sítích. Jedná se internetové obchody, jejichž sortimentem je krmivo pro psy. V teoretické části jsou nejprve definovány marketingové strategie a marketingový mix, především komunikace a propagace a její nástroje, dále jsou popsány nejvýznamnější sociální sítě a závěr teoretické části je věnován novým trendům, které se v marketingu poslední dobou prosazují. Praktickou část tvoří nejprve analýza marketingové propagace dvaceti vybraných e-shopů ze zmiňovaného segmentu na sociálních sítích. Na základě získaných poznatků je posléze zformulováno doporučení vhodné marketingové propagace pro e-shopy z tohoto segmentu zaměření.