Historie marketingové komunikace Grandhotelu Pupp - Radičová, Martina; Valentová, Jana; Dragula, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tématem bakalářská práce s názvem Historie marketingové komunikace Grandhotelu Pupp je vysvětlení forem komunikace, které byly používány od vzniku tohoto hotelu a následné vymezení forem současné marketingové komunikace Grandhotelu Pupp. Hlavním cílem této práce je na základě vlastního dotazníkového šetření zjistit, zda je marketingová komunikace společnosti Grandhotel Pupp účinná, zda oslovuje segment mladých lidí a jaké formy komunikace mladí lidé nejvíce v dnešní době využívají. V teoretické části se práce věnuje základním pojmům z oblasti marketingové komunikace, marketingového mixu a segmentace trhu. V praktické části jsou uvedeny informace o společnosti, její marketingový mix, dotazníkové šetření a jeho vyhodnocení.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses