Logistika firmy Unilever - Sahánek, Radovan (2016)
Bakalárska práca pojednáva o logistike firmy Unilever. Veľký dôraz je kladený na logistiku ako súčasť strategických rozhodnutí firmy. Posúdenie efektívnosti začlenenia logistiky do stratégie prebieha za vysvetlenia a prepojenia teoretických konceptov z oboch oblastí a ich následného popísania vo firme. Súčasťou práce je analýza rozhodnutia firmy integrovať riešenie európskych logistických procesov v Hub Katovice.