Logistika firmy Unilever - Sahánek, Radovan; Cimler, Petr, 1956-; Koubalíková, Jitka, 1989-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalárska práca pojednáva o logistike firmy Unilever. Veľký dôraz je kladený na logistiku ako súčasť strategických rozhodnutí firmy. Posúdenie efektívnosti začlenenia logistiky do stratégie prebieha za vysvetlenia a prepojenia teoretických konceptov z oboch oblastí a ich následného popísania vo firme. Súčasťou práce je analýza rozhodnutia firmy integrovať riešenie európskych logistických procesov v Hub Katovice.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses