Marketingová strategie společnosti ZOOT - Renčová, Michaela (2016)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií společnosti ZOOT. Společnost ZOOT je česká značka, která se primárně zaměřuje na prodej oblečení a módních doplňků. Společnost ZOOT funguje jako internetový obchod, ale má i své kamenné pobočky v Česku, na Slovensku a v Rumunsku. Cílem práce je analyzovat současnou marketingovou strategii společnosti ZOOT, zhodnotit její účinnost a navrhnout doporučení pro zlepšení stávajících marketingových aktivit. V teoretické části bakalářské práce jsou popsány důležité pojmy vztahující se k marketingu, ke značkám a k reklamním kampaním. Praktická část bakalářské práce je poté věnovaná analýze současných marketingových aktivit společnosti ZOOT, přičemž důležitou součástí je analýza vánočních kampaní této společnosti z let 2014 a 2015.