Analýza franchisingu na příkladu společnosti Hooters - Nováková, Aneta; Cimler, Petr, 1956-; Fuchs, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá franchisingem, přičemž se zaměřuje na americkou společnost Hooters. Cílem práce je vytvořit ucelený pohled na franchisingový koncept Hooters. Práce odhaluje fungování tohoto konceptu - v čem spočívá jeho úspěšnost, jak moc je finančně náročný a jaké jsou kladeny požadavky na žadatele o tuto franšízu. Výsledky této práce mají informovat potencionálního uchazeče, zda má dostatečné předpoklady, aby se stal franšizantem, a jaká kritéria musí splnit, aby se mohl ucházet o Hooters franšízu.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses