Postavení Indie na světovém trhu cukru - Smělá, Monika; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na postavení Indie na světovém trhu cukru. V první kapitole je popsána historie cukru jako komodity, vývoj jeho spotřeby a produkce, také jsou zde analyzovány globální aktéři tohoto odvětví. Další kapitola je zaměřena přímo na cukrovarnictví v Indii, jeho postavení, vývoj a současné problémy. Poslední kapitola je věnována možnému budoucímu vývoji cukrovarnictví v Indii a možnostem, na základě kterých by mohlo zvýšit svoji konkurenceschopnost na světovém trhu.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses