Mezníky ve vývoji současného kola mnohostranných liberalizačních jednání - Vašková, Michaela (2016)
Diplomová práce se zabývá současným kolem negociací Světové obchodní organizace. Cílem práce je indentifikovat nejdůležitejší mezníky vývoje dosud neuzavřeného kola jednání z Dohá. Jednotlivé kapitoly práce se věnují identifikovaným mezníkům, což jsou nejvýznamější ministerské konference. V práci je popsán průběh a výstupy těchto konferencí a potenciální vliv výstupů na mezinárodní obchod. V závěru práce je diskutována budoucnost kola jednání z Dohá.