Mezníky ve vývoji současného kola mnohostranných liberalizačních jednání - Vašková, Michaela; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Müller, David, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práce se zabývá současným kolem negociací Světové obchodní organizace. Cílem práce je indentifikovat nejdůležitejší mezníky vývoje dosud neuzavřeného kola jednání z Dohá. Jednotlivé kapitoly práce se věnují identifikovaným mezníkům, což jsou nejvýznamější ministerské konference. V práci je popsán průběh a výstupy těchto konferencí a potenciální vliv výstupů na mezinárodní obchod. V závěru práce je diskutována budoucnost kola jednání z Dohá.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses