Adaptace nového zaměstnance - Benešová, Barbora; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práce se zabývá tématem adaptace nového zaměstnance. V teoretické části práce je kladen důraz na vysvětlení toho, jakým způsobem se adaptace a práce s lidskými zdroji odráží na ekonomickém výkonu firmy a plnění jejích cílů. Pozornost je věnována aktuálním průzkumům a poznatkům o současných podmínkách na trhu práce, které poukazují na rostoucí význam práce s novými zaměstnanci. V praktické části práce je zanalyzován adaptační proces vybrané společnosti a na základě výstupů z výzkumu je předložen návrh na optimalizaci stávajícího procesu.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses