Postavenie Kosova v medzinárodných vzťahoch - Habláková, Veronika; Veselý, Zdeněk, 1950-; Matějka, Zdeněk, 1935 září 19.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Témou tejto práce je postavenie Kosova v medzinárodných vzťahoch. Kosovo vyhlásilo jednostranne nezávislosť na Srbsku vo februári 2008 a zaraďuje sa medzi nefunkčné štáty. V tejto práci budú skúmané hlavne príčiny nefungovania Kosova a ako sa to odzrkadľuje na jeho súčasnom postavení.
Vedoucí práce: Zdeněk Veselý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses