Marketingová stratégia firmy SAP na českom trhu a vybraných európskych trhoch - Černý, Michal (2016)
Táto bakalárska práca sa zaoberá marketingovou stratégiou spoločnosti SAP SE na českom a vybraných európskych trhoch. Hlavným cieľom práce je analyzovať marketingovú situáciu na českom trhu, situáciu na rakúskom a nemeckom trhu a porovnanie s konkurenciou. Práca obsahuje rôzne marketingové analýzy (vnútorného a vonkajšieho prostredia, SWOT) a pojednáva aj o marketingovom mixe. Na základe týchto zistení je na záver práce vypracovaný návrh na zlepšenie marketingovej stratégie.