Marketingová stratégia firmy SAP na českom trhu a vybraných európskych trhoch - Černý, Michal; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Lehanka, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Táto bakalárska práca sa zaoberá marketingovou stratégiou spoločnosti SAP SE na českom a vybraných európskych trhoch. Hlavným cieľom práce je analyzovať marketingovú situáciu na českom trhu, situáciu na rakúskom a nemeckom trhu a porovnanie s konkurenciou. Práca obsahuje rôzne marketingové analýzy (vnútorného a vonkajšieho prostredia, SWOT) a pojednáva aj o marketingovom mixe. Na základe týchto zistení je na záver práce vypracovaný návrh na zlepšenie marketingovej stratégie.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses