Daňové aspekty poskytování různých druhů podpor - Brychtová, Lenka (2016)
Tato práce se zabývá daňovými režimy vybraných druhů podpor (reprezentace, darů, reklamy a sponzoringu) z pohledu daní z příjmů. Obsahuje vymezení těchto podpor, rozebírá daňové režimy zejména z pohledu daňových a nedaňový nákladů a zabývá se celou problematikou nejen z pohledu poskytovatele těchto podpor, ale i příjemce. V závěru jsou rozebrány složitější příklady a shrnuty poznatky z předchozího rozboru.