Daňové aspekty poskytování různých druhů podpor - Brychtová, Lenka; Marková, Hana, 1950-; Vybíral, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato práce se zabývá daňovými režimy vybraných druhů podpor (reprezentace, darů, reklamy a sponzoringu) z pohledu daní z příjmů. Obsahuje vymezení těchto podpor, rozebírá daňové režimy zejména z pohledu daňových a nedaňový nákladů a zabývá se celou problematikou nejen z pohledu poskytovatele těchto podpor, ale i příjemce. V závěru jsou rozebrány složitější příklady a shrnuty poznatky z předchozího rozboru.
Vedoucí práce: Hana Marková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses