Komunikační strategie značky AXE v České republice - Vácha, Pavel; Postler, Milan, 1960-; Kociánová, Iva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem mé diplomové práce je analyzovat stávající komunikační strategii značky AXE na českém trhu, navrhnout případně novou alternativní strategii a nastínit, jakým směrem by se mohla její celá komunikace ubírat do budoucna.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses