Vstup českých firem na thajský trh - Vratislavská, Tereza (2016)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat podmínky a bariéry při vstupu českých firem na thajský trh. V rámci práce představím Thajské království z obecného hlediska včetně ekonomického vývoje až po současnost. Dále se zabývám kulturními odlišnostmi a také jaký mají vliv na obchodní jednání. V závěru práce představím obchodní příležitosti, které by mohly motivovat potenciální české podnikatele. Pro lepší demonstraci problematiky uvádím také dvě české firmy, které již na thajském trhu figurují.