Vstup českých firem na thajský trh - Vratislavská, Tereza; Halík, Jaroslav, 1961-; Olšanová, Květa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat podmínky a bariéry při vstupu českých firem na thajský trh. V rámci práce představím Thajské království z obecného hlediska včetně ekonomického vývoje až po současnost. Dále se zabývám kulturními odlišnostmi a také jaký mají vliv na obchodní jednání. V závěru práce představím obchodní příležitosti, které by mohly motivovat potenciální české podnikatele. Pro lepší demonstraci problematiky uvádím také dvě české firmy, které již na thajském trhu figurují.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses