Neuromarketing a jeho využitie vo vybranej medzinárodnej spoločnosti - Balogová, Lenka (2016)
Neuromarketing je pomerne mladá disciplína, na pomedzí neurovedy a psychológie, ktorá si kladie za cieľ využívať poznatky o mozgu a jeho fungovaní k zefektívneniu marketingových stratégií. Cieľom práce je bližšie oboznámiť s pojmom neuromarketing a predstaviť jeho využitie na konkrétnom príklade, ktorým je medzinárodná spoločnosť Henkel. Henkel si za svoju existenciu vybudoval na trhu silné postavenie a produkty tejto celosvetovo pôsobiacej spoločnosti sú známe každému z nás.