Budování značky CONTECHIN na zahraničních trzích - Minář, Viktor (2016)
Cílem této práce je popsat důležitost a způsob budování značky CONTECHIN na zahraničních trzích. Práce posuzuje stávající stav značky a obsahuje vlastní výzkum autora na téma vnímání značky veřejností a také průzkum, zda-li značka nekoliduje s jinými značkami na zahraničních trzích. Dále byly rozebrány komunikační nástroje využívané ve značkové politice. Provedeným výzkumem nebyly zjištěny zásadní nedostatky. Aktuální strategie je způsobilá pro další rozvoj. Prostor pro zlepšení je v oblasti sociálních sítí, sponsoringu, zapisování ochraných známek a grafického řešení loga společnosti. V budoucnu by tato práce měla sloužit jako souhrnný návod pro další budování značky CONTECHIN. Práce byla nabídnuta k využití firmě CONTECHIN s.r.o..