Budování značky CONTECHIN na zahraničních trzích - Minář, Viktor; Halík, Jaroslav, 1961-; Polák, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem této práce je popsat důležitost a způsob budování značky CONTECHIN na zahraničních trzích. Práce posuzuje stávající stav značky a obsahuje vlastní výzkum autora na téma vnímání značky veřejností a také průzkum, zda-li značka nekoliduje s jinými značkami na zahraničních trzích. Dále byly rozebrány komunikační nástroje využívané ve značkové politice. Provedeným výzkumem nebyly zjištěny zásadní nedostatky. Aktuální strategie je způsobilá pro další rozvoj. Prostor pro zlepšení je v oblasti sociálních sítí, sponsoringu, zapisování ochraných známek a grafického řešení loga společnosti. V budoucnu by tato práce měla sloužit jako souhrnný návod pro další budování značky CONTECHIN. Práce byla nabídnuta k využití firmě CONTECHIN s.r.o..
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses