Paradiplomacie v Evropské unii - Pivovarnik, Roman (2016)
Tato bakalářská práce se bude zabývat zahraničními aktivitami Jihomoravského kraje, které jsou 16 let po jeho vzniku poměrně obsáhlé. Přesně řečeno se bude práce zabývat spoluprací kraje s partnerskými regiony, kterých má v současnosti davacet.