Využití technologií v propagaci města Liberec - Maťátková, Zuzana (2016)
Cílem této diplomové práce je analyzovat využití internetu a moderních technologií v propagaci města Liberec. V teoretické části práce je shrnuta historie internetu a jeho možné využití subjekty cestovního ruchu. V praktické části jsou představeny nástroje, které využívá Městské informační centrum Liberec k propagaci destinace a komunikace s potenciálními návštěvníky. Na základě zhodnocení těchto nástrojů budou představeny návrhy a doporučení na zlepšení.