Využití technologií v propagaci města Liberec - Maťátková, Zuzana; Vaško, Martin; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem této diplomové práce je analyzovat využití internetu a moderních technologií v propagaci města Liberec. V teoretické části práce je shrnuta historie internetu a jeho možné využití subjekty cestovního ruchu. V praktické části jsou představeny nástroje, které využívá Městské informační centrum Liberec k propagaci destinace a komunikace s potenciálními návštěvníky. Na základě zhodnocení těchto nástrojů budou představeny návrhy a doporučení na zlepšení.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses