Význam Letiště Leoše Janáčka Ostrava pro rozvoj cestovního ruchu - Ostřanská, Barbora; Vaško, Martin; Abrhám, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce se zabývá analýzou významu Letiště Leoše Janáčka Ostrava pro rozvoj cestovního ruchu. Cílem práce, jak již název napovídá, je zmapovat potenciál sledovaného letiště a jeho význam pro cestovní ruch. Práce je rozdělena do pěti kapitol. První kapitola je zaměřena na dopravu obecně a její roli v cestovním ruchu. Druhá kapitola se zabývá leteckou dopravou, její charakteristikou a infrastrukturou. Důležitou součástí letecké infrastruktury je i letiště, které je předmětem třetí kapitoly. Čtvrtá kapitola se věnuje Letišti Leoše Janáčka Ostrava a analyzuje všechny jeho stránky. Poslední kapitola interpretuje zjištěné výsledky na základě dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses