Zvyšování efektivity bytového domu - Trachta, Štěpán; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Petr, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Práce se zabývá oceňováním bytového domu na území Prahy 1 a zvyšování jeho efektivity. Cílem práce je vybrat vhodnou metodu oceňování pro tuto nemovitost a určit možné způsoby, jak zvýšit efektivitu domu a tím zvýšit jeho tržní hodnotu a výnosy z pronájmu. Dále jsou v práci popisovány zákony upravující nájemní vztahy. V závěru práce je určena tržní hodnota bytového domu za pomoci moderních metod oceňování nemovitosti.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses