Analýza trhu s nemovitostmi v Praze - Svoboda, Filip; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Goldstein, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Předložená bakalářská práce se zabývá analýzou trhu s nemovitostmi v Praze. Cílem práce je zjistit, jak se vyvíjely ceny nemovitostí v souvislosti s ekonomickou krizí, jak se daří nemovitostnímu trhu v současnosti a jaký vývoj lze očekávat v následujícím období. Pro tyty účely dojde k porovnání cen různých typů nemovitostí v jednotlivých letech, odkud bude možné vypozorovat, jaké tendence měly ceny před a po krizi. Rozebrání současné situace na trhu s nemovitostmi pak přinese zjištění, zda-li se už trh z krize zcela vzpamatoval a dá-li se považovat za prosperující. Pomocí odhadu vývoje trhu bude určeno, zda je možné v blízké budoucnosti očekávat nějaké změny.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses