Analýza práce obchodního zástupce na trhu vlasové kosmetiky - Benešová, Lucie; Halík, Jaroslav, 1961-; Kohoutová, Zdeňka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce se zabývá pracovní náplní obchodního zástupce na trhu vlasové kosmetiky, konkrétně pak ve společnosti Hair Servis. Práce je rozdělena do čtyř částí. První část popisuje teoretické pojmy, jako jsou trh vlasové kosmetiky, konkurenceschopnost, konkurenční výhoda a také rozbor práce obchodního zástupce. Druhá, praktická část se věnuje charakteristice a portfoliu společnosti Hair Servis, dále jejímu konkurenčnímu prostředí, konkurenční výhodě a především jejím obchodním zástupcům. Další část představuje vlastní dotazníkové šetření pro obchodní zástupce uvedené společnosti, které bylo vypracováno ke zjištění spokojenosti obchodních zástupců firmy a k navrhnutí změn pro tento podnik. V poslední části je shrnuto vyhodnocení dotazníkového šetření a navrhnutí vlastních doporučení.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses