Návrh mediální strategie společnosti Meetfactory - Langmajerová, Tereza (2016)
Cílem této práce je navrhnout mediální strategii společnosti MeetFactory. Návrh je založen na všech krocích tvořících mediální plánování - zadání, situační analýze, stanovení cílů a strategie a tvorbu mediaplánu. Práce podává také kompletní přehled o médiích, jednotlivých mediatypech a tvorbě mediální strategie. Jelikož je práce zpracována v rámci programu Google Ad Grants, práce obsahuje také podrobnou charakteristiku tohoto programu, stejně jako tvorby kampaně ve vyhledávací síti Google.