Návrh mediální strategie společnosti Meetfactory - Langmajerová, Tereza; Postler, Milan, 1960-; Mikeš, Jiří, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem této práce je navrhnout mediální strategii společnosti MeetFactory. Návrh je založen na všech krocích tvořících mediální plánování - zadání, situační analýze, stanovení cílů a strategie a tvorbu mediaplánu. Práce podává také kompletní přehled o médiích, jednotlivých mediatypech a tvorbě mediální strategie. Jelikož je práce zpracována v rámci programu Google Ad Grants, práce obsahuje také podrobnou charakteristiku tohoto programu, stejně jako tvorby kampaně ve vyhledávací síti Google.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses