SWOT analýza imigrační a integrační politiky Švédska - Trubková, Dominika (2016)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na imigrační a integrační politiku Švédska. Cílem této bakalářské práce je pomocí analýzy SWOT definovat slabé a silné stránky švédského integračního modelu, jeho příležitosti a hrozby.