SWOT analýza imigrační a integrační politiky Švédska - Trubková, Dominika; Rolenc, Jan Martin, 1980-; Votoupalová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na imigrační a integrační politiku Švédska. Cílem této bakalářské práce je pomocí analýzy SWOT definovat slabé a silné stránky švédského integračního modelu, jeho příležitosti a hrozby.
Vedoucí práce: Jan Martin Rolenc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses