Marketingová strategie wellness zařízení - Navrátilová, Eva; Mlejnková, Lena; Kvítková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Diplomová práce je zaměřena na rozbor marketingové strategie konkrétního wellness zařízení. Jejím cílem je právě provedení analýzy, na jejímž základě budou poskytnuta doporučení. Teoretická část je věnována třem hlavním částem - zdravotnímu cestovnímu ruchu a jeho segmentu wellness, marketingu a charakteristice lokality. Praktická část potom začíná představením analyzovaného zařízení a jeho vnějšího prostředí, mj. za použití PEST analýzy. Značná pozornost je věnována marketingovému mixu. Získané poznatky jsou shrnuty ve SWOT analýze. Jedna subkapitola je rovněž věnována inovaci produktu, během které došlo v průběhu tvorby práce. V závěru diplomové práce jsou uvedeny návrhy na příští období a celkové zhodnocení. V práci jsou použity metody analýzy a komparace.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses