Význam obalů a jejich postavení v marketingových komunikacích - Krol, Anastasiia; Drozen, František; Mikeš, Jiří, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Práce řeší problematiku postavení obalů v marketingových komunikacích. První část se zabývá postavením obalů v marketingové teorii a vymezením funkcí obalu. Druhá část je věnována legislativní úpravě obalové problematiky, výzkumu vlivu obalu na chování spotřebitele pomocí dotazníkového šetření a přínosy obalů jako konkurenční výhody v praxi. Z práce vyplývá, že psychologická účinnost obalů ovlivňuje nákupní chování a je efektivním nástrojem pro budování povědomí o značce. V závěru jsou všechny poznatky shrnuty.
Vedoucí práce: František Drozen
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses