Náboženský cestovný ruch v EU (so zameraním na Slovensko) - Červenková, Petra; Vaško, Martin; Netková, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalárska práca prezentuje a sprístupňuje teoretické a praktické poznatky o náboženskom cestovnom ruchu. V teoretickej časti práce prináša poznatky o náboženskom cestovnom ruchu v Európskej únii a o postavení religiózneho turizmu v rámci cestovného ruchu na Slovensku. V ďalšej časti približuje najvýznamnejšie pútnické miesta západného, stredného a východného Slovenska. V praktickej časti práce pomocou dotazníkovej metódy overujem informovanosť, záujem a skúsenosti širokej verejnosti k danej problematike.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses