Vliv sankcí na vývoj vzájemného obchodu ČR a Ruské Federace - Nesterova, Anna (2016)
Česko a Rusko mají dlouhodobou spolupráci. Nicméně nedávné ekonomické a politické události ve světě měly přímý vliv na další vývoj obchodních vztahů České republiky s Ruskem. Zavedení ekonomických sankcí ze strany EU a potravinového embarga z ruské strany bude mít své důsledky. Hlavním cílem mé práce je prokázat, že sankce měly negativní důsledky na vzájemný obchod mezi Ruskem a Českou republikou.