Vliv sankcí na vývoj vzájemného obchodu ČR a Ruské Federace - Nesterova, Anna; Sato, Alexej, 1952-; Šarapatka, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Česko a Rusko mají dlouhodobou spolupráci. Nicméně nedávné ekonomické a politické události ve světě měly přímý vliv na další vývoj obchodních vztahů České republiky s Ruskem. Zavedení ekonomických sankcí ze strany EU a potravinového embarga z ruské strany bude mít své důsledky. Hlavním cílem mé práce je prokázat, že sankce měly negativní důsledky na vzájemný obchod mezi Ruskem a Českou republikou.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses