Řízení lidských zdrojů v hotelovém komplexu "Bridge Resort" - Ganikhina, Polina (2016)
Cílem bakalářské práce je analýza současného stavu řízení lidských zdrojů v hotelovém komplexu Bridge Resort na základě existujících norem řízení lidských zdrojů v Rusku, zjištění možných předností a nedostatků a navržení opatření, která by směřovala ke zlepšení současného stavu a zvýšení efektivnosti řízení. Na tomto základě je bakalářská práce rozdělena na 2 části: teoretickou a praktickou. Teoretická část v sobě zahrnuje popis pojmu řízení lidských zdrojů, teoretických základů a základních činností řízení lidských zdrojů. V praktické části se uvádí analýza řízení lidských zdrojů v hotelovém komplexu Bridge Resort na základě popisu řízení lidských zdrojů v Rusku. Dodatečně bylo pomocí metody dotazníkového šetření, kterým se rozumí dotazování pracovníků organizace, vypracováno hodnocení současného stavu řízení lidských zdrojů v dané organizaci a byl navržen soubor opatření, který je směrován na zvýšení efektivnosti řízení.