Český automobilový průmysl se zaměřením na značku Škoda Auto - Turek, Martin; Petříček, Václav, 1944-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem této bakalářské práce je ověření významu společnosti Škoda Auto, a.s. v hospodářství České republiky a zároveň analýza vývoje prodeje produktů v jednotlivých regionech světa mezi lety 2007-2015 spolu s příčinami, které danému vývoji předcházely. První část je věnována stručnému popisu českého automobilového průmyslu a historii značky Škoda. Klíčová část práce zkoumá postavení společnosti Škoda Auto, a.s. v českém hospodářství na příkladu exportu, HDP a pozici na trhu práce. Poslední část je věnována analýze prodeje produktů v jednotlivých částech světa a stručné prognóze budoucího vývoje.
Vedoucí práce: Václav Petříček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses