Podnikatelský plán gastronomického zařízení - Grafnetterová, Tereza; Kvítková, Zuzana; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem diplomové práce je zpracování podnikatelského plánu kavárny s bezlepkovým sortimentem, která bude umístěna v Praze na Vinohradech. Práce obsahuje dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou charakterizovány základní pojmy týkající se podnikání a uvedeny podmínky podnikání v pohostinství. Dále jsou zde charakterizovány struktura a obsah podnikatelského plánu a marketingové metody použité při zpracování podnikatelského plánu. Druhá část diplomové práce je věnována zpracování konkrétního podnikatelského plánu kavárny. Podnikatelský plán obsahuje základní informace o podniku, analýzu mikro- a makroprostředí podniku, marketingový výzkum, marketingový plán a finanční plán. Finanční plán je stvořen na první tři roky provozu kavárny.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses