Podnikatelský plán výstavby lázeňského domu - Eisenreich, Jindřich; Kvítková, Zuzana; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského záměru na výstavbu lázeňského domu ve Františkových Lázních a ověřit, zda je takový plán realizovatelný. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, přiblíženy legislativní podmínky a omezení v oblasti poskytování lázeňské péče a uvedeny všechny náležitosti potřebné k sestavení podnikatelského plánu. Praktická část se zabývá zpracováním podnikatelského plánu a realizovatelnosti z hlediska konkurenčního prostředí, potenciálních zákazníků, marketingové a obchodní strategie a z hlediska ekonomického ve třech variantách obsazenosti.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses