Vybrané daně v podnikání - Prchalová, Petra; Filipová, Vladimíra; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem bakalářské práce Vybrané daně v podnikání je zhodnocení daňové optimalizace společnosti Lasselsberger, s.r.o. a návrh na rozšíření optimalizace. Teoretická část obsahuje základní informace o daních a podrobně zpracovává daň z příjmů a silniční daň. Praktická část je zaměřena na možnosti daňové optimalizace společnosti Lasselsberger, s.r.o. v oblasti zaměstnaneckých benefitů, užívání vlastního nářadí zaměstnance a automobilu v podnikání. Na základě výpočtů je vyhodnocena stávající daňová optimalizace a je zde navrženo doporučení na její zlepšení.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses