Přeshraniční spolupráce České republiky a Bavorska - Němcová, Petra; Chylíková, Hana, 1953-; Hommerová, Dita; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce se zabývá problematikou přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným státem Bavorsko. V teoretické části se zaměřuje na formy spolupráce, vývoj přeshraniční spolupráce od 50. let 20. století do současnosti a na v současnosti probíhající program přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Bavorskem. V praktické části se potom zaměřuje na specifika česko-bavorského pohraničí, stěžejní projekty přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Bavorskem a na přínos přeshraniční spolupráce pro oblast turismu.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses