Podnikatelský plán na založení letecké společnosti. - Sobotová, Kateřina; Fuchs, Jan; Cimler, Petr, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Hlavním cílem této bakalářské práce je objektivně prověřit stávající situaci na českém trhu a na základě tohoto výzkumu vyhodnotit, je-li v současné době dobrým rozhodnutím založit novou leteckou společnost pro soukromou charterovou leteckou dopravu. K tomuto účelu mi poslouží výzkum trhu a zároveň věrná simulace reálného vytvoření letecké společnosti. Všechna získaná data budou porovnána a následně vyhodnocena ke konečnému rozhodnutí. Pro účely analýzy byly použity webové stránky zobrazující souhrnné informace o stovce největších firem v České republice a dále webové stránky leteckých společností, které v současné době tvoří konkurenční prostředí.
Vedoucí práce: Jan Fuchs
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses