Vliv peruánských kulturních standardů na ekonomický růst země - Ondráčková, Jana; Vilímková, Olga, 1960-; Němec, Jan, 1980 srpen 23.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Práce se věnuje analýze peruánského kulturní sféry, kterou se pomocí syntézy s ekonomickým prostředím snaží dát do vzájemné souvislosti. Komplexní studie mapuje kulturní standardy rozborem demografických jevů, zkoumáním etnických a jazykových skupin a definicí národního kulturního bohatství, které se promítají do ekonomického klimatu země. Zvláštní pozornost je věnována klíčovým rolím státních ministerstev a jejich projektům.
Vedoucí práce: Olga Vilímková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses