Komunikační strategie společnosti Plzeňské městské dopravní podniky a.s. - Bosmanová, Petra (2016)
Cílem práce je popsat a zhodnotit stávající komunikační strategii společnosti Plzeňské městské dopravní podniky, a.s. a zároveň podat návrhy pro její zlepšení. Práce je členěna do tří kapitol. První kapitola se věnuje městské hromadné dopravě, jejím specifikům, uspořádání a trendům, v závěru kapitoly je představena společnost PMDP, a.s. Ve druhé kapitole je nejprve popsáno mikroprostředí a makroprostředí společnosti, dále se zde zabývám popisem stavu současné komunikace společnosti. Na konci této kapitoly je provedena SWOT analýza podniku. Ve třetí kapitole jsou zhodnoceny poskytované služby a komunikační nástroje a uvedeny návrhy pro jejich zlepšení.