Finančná analýza spoločnosti Auto Gábriel s.r.o. - Jurášek, Juraj; Ezrová, Hana, 1941-; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Táto diplomová práca sa zaoberá finančnou analýzou spoločnosti Auto Gábriel s.r.o. Práca je rozdelená na dve časti, teoretickú časť, ktorá podrobne popisuje jednotlivé postupy finančnej analýzy, jej metodiky a jednotlivé ukazovatele pri analyzovaní finančného zdravia a stability podniku. Druhá časť je časť praktická, kde uskutočníme prakticky finančnú analýzu spoločnosti Auto Gábriel s.r.o. na základe podkladov z účtovníctva firmy a informácií z ekonomického oddelenia spoločnosti, spoločne s využitím teoretických znalostí popísaných v teoretickej časti práce. Spoločnosť takisto porovnáme z hľadiska nákladovosti a rentability s konkurenčnou spoločnosťou PO Car s.r.o. V závere zhodnotíme výsledky analýzy spoločnosti Auto Gábriel s.r.o. a poskytneme odporúčania k výsledkom, ku ktorým sme dospeli
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: finanční management; finanční analýza; prodej; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial management; financial analysis; selling; master's theses